7.1.18

Godkväll vänner! Ja det är ju galet, endast ett inlägg igår och troligtvis endast ett inlägg idag men det blir väl så när det är många bollar i luften samtidigt.

Jag har kommit hem till Halmstad efter min blixtresa upp till Vänersborg runt 14.00 tiden, det har varit så sjukt halt på vägarna och även om jag inte körde mer än 80km/h på vissa sträckor så kände jag hur bilen gled i väg ibland, läskigt. Men jag kom fram och har nu spelat in video, redigerat videon och laddar upp den nu, samtidigt som jag passar på att blogga lite.

I morgon så ska jag åka upp till Stockholm och gå på möte, bo på hotell och leka "lite vuxen businesswoman" lite nervöst men samtidigt så kul. Ser så fram emot morgondagen! Ska även passa på att träffa min fina vän Axel och hänga lite farligt med honom. Kul!

Alltså jag är så trött nu, märker ni att mina texter här på bloggen blir lite osammanhängande när jag är trött?

Vi får höras mer imorgon på tåget. Jag lever och det skall vara fri tillgång till wifi på hotellet så imorgon blir ni inte av med mig.


Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Härligt inlägg ändå. Kul å träffa din vän Axel då ☺ trevligt. Hoppas ni hittar på något trevligt å göra då!☺
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92