7.12.18

Godmorgon! 

Jag hoppas att ni har haft en riktigt fin morgon och vaknat upp med den där härliga fredagskänslan i hela kroppen och är redo inför helgen att ta sin början.

Igår kväll så hade jag så svårt för att somna... jag vet inte varför men det gick bara inte, tankar rullade runt samtidigt som jag kände avslappnad, trött och lugn, visst är det konstigt det där att man ibland bara inte kan somna även om man är helt slut och inte vill annat än att sova?

Idag så ska jag plugga, redigera och sen ikväll vara helt ledig och mysa ner mig i soffan med ett glas rött och en bra film med Johan, förstår ni att jag ser fram emot ikväll!
Tanken är också att jag ska åka till Uddevalla sen och träffa tjejerna som jag gör mitt fördjupningsarbete med, några av mina finaste vänner, men As son vart sjuk igår och eftersom att jag precis har blivit frisk så är jag lite kluven till ifall jag ska åka, barnbasiler som jag inte är van vid attackerar mig alltid lite extra mycket. Vi får se hur han mår idag helt enkelt.

Nu ska jag dricka kaffe och redigera samt titta på julkalendern! Så mysig!

Vad gör ni idag?

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Åh vilken mysig kväll ni ska ha😍
nouw.com/johannna
Annaasvensson
Annaasvensson,
Fin du är! Hoppas ni får en mysig kväll 😊
nouw.com/annaasvensson
Carolina,
Fin .hoppas du får en mysig fredag ❤
nouw.com/carolinasvarld2018
Gina ,
Låter som en riktigt härlig fredag (och helg). Hoppas sonen blir frisk
www.nouw.com/regina88
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
Åh jag hatar när man vill sova men kan bara inte slappna av! Jag fick väldigt lite sömn inatt så jag är lite sliten haha 😅🙈
nouw.com/livetsomemelie
Fitnessbylina_96
Fitnessbylina_96,
Hoppas pojken blir frisk!
hoppas ni får en fin helg!
nouw.com/fitnessbylina_96
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92