7.2.18

Godmorgon mina vänner!
Jag sitter med min frukost och skriver till er full med fjärilar i magen. Idag så ska jag testa på ett helt nytt arbete för att se om det är någonting som man passa mig. Det är extra bredvid gymmet men det ska bli spännande! Självklart när man vet att man ska upp tidigt för första gången på länge så går det ju inte att sova... tror jag somnade efter klockan 2 med hjälp utav ett glas mjölk, jämt när jag inte kunde sova som barn så kom min pappa alltid med ett glad mjölk och det hjälpte varje gång, hjälper även nu på vuxna år. Även om det egentligen bara handlar om inställning.
Så efter några få timmars sömn så är jag redo! Önska mig lycka till!

Så här ser jag ut idag. Inte dem bästa bilderna kanske, men det ger in lite i blick! Spegeln måste upp på väggen! det blir ju inga bra bilder utan att den sitter uppe... jaja, i vilket fall.
Eftersom att det blir första dagen på ett nytt jobb som sker i en kontorsmiljö så vill jag se ansvarig och stilren ut samtidigt som jag inte vill vara för uppklädd. Förstår ni min tanke?

Nu måste jag slänga i mig frukosten och börja rör mig.

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

mandaas
mandaas,
påväg till mäklaren för skriva sista papperna och hämta nycklar till nya lägenheten sen ska jag och sambon bära in grejer i lägenheten! ÄNTLIGEN! 😂😍
nouw.com/mandaas
sofialjohansson
sofialjohansson,
Spännande med nya roliga saker i livet!☺️
nouw.com/sofialjohansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, så spännande med nytt jobb. Hoppas att det gick bra 😊
nouw.com/annaskarblom
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det händer mig också, att jag tar ett glas mjölk när jag inte kan sova, funkar oftast ganska bra! Hoppas det gick bra på nya jobbet =)
nouw.com/frökenrödlök
charlottelinden
charlottelinden,
Åh, så roligt! Hoppas att det har gått bra 😃
nouw.com/charlottelinden
Michaela,
Hoppas allt gick bra på de nya jobbet😘
nordengrim.nu
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92