7.4.18

Godförmiddag mina vänner.

Hur mår ni? Jag mår så riktigt jävla förjävligt att det gör ont i hela kroppen att trycka ner tangenterna på datorn men eftersom att jag har varit lite frånvarande det senaste så fick jag en känsla i kroppen att jag faktiskt måste hoppa in i bloggvärden igen och säga hej och att jag lever, även om det inte känns så just nu.

Jag har drabbats av världens förkylning med hög feber och en rinnande näsa, halsont och allt som det inkluderar, en riktig elakartad än (om man nu får säga så) så jag sitter i vardagsrummet under två filtar, en morgonrock och series one tree hill rullandes i bakgrunden, allt är skit just nu, så mycket skit att jag till och med har ringt min syster efter godis, gullungen kommer alltså åka till butiken och köpa en massa godis till mig och sedan komma hit med den, how cute?

Nu är jag ledsen men jag orkar inte skriva mer, uppdaterar snart igen om jag har orken annars vet ni vad min frånvaro beror på.

Hoppas att ni får en jättefin lördag.


Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92