7.5.18

Hej mina vänner, har ni också sommar hos er för tillfället? Vi har hela 26grader ute med en stark strålande sol på en klarblå himmel, det är verkligen himmelriket ute idag.

Nu har jag gått på "helg" i en vecka, så det är nästa "lov" för mig, vilket jag personligen tycker att det ska bli jätteskönt efter den förra veckans tentaplugg.

Idag var/är dagen här med ett stort D. Tentadags. Jag ska vara ärlig med er, jag var så otroligt nervös innan dagens tenta vilket har lät till att jag inte har sovit bra inatt utan jätteoroligt och vaknat till av minst lilla knak...
Men tentan gick... bra men mindre bra, som alltid när man skall göra någonting viktigt och man ska läsa på till någonting så läser man på fel saker och det var lite så jag kände att jag hade gjort till denna tentan, jag skrev på allt och håller nu tummarna att jag i vilket fall blir godkänd för detta var den svåraste tentan hittills... lätt...

Dagens outfit, ett vitt enkelt linne ifrån HM och min halvlånga rosa kjol ifrån Nelly som jag fyndade för ynka 100kr och jag älskar den så äntligen kan jag börja bära den igen.
Jag vet, jag måste skaffa en helkropps spegel så att bilderna blir rätt så mycket snyggare... im working on it... någon som kan tips mig om någon billig och bra?

Direk efter tentan åkte jag och mina fina vänner in till stan i Uddevalla för att egentligen ta en "vi har gjort tentan fika" men det blev en god "vi har gjort tentan lunch" och det var verkligen så gott! Vi satt på deras uteservering i solen och stekte i dryga 2h och maten var verkligen sååå toppen god. Jag tog en vegetarisk sallad med quinoa, så otroligt god!

Jag är verkligen så glad och tacksam att jag har träffat dessa godingar genom skolan.
Vi har det alltid så trevligt när vi umgås och vi kan verkligen prata om allt och lite till och bara oss själva.
Helt fantastiskt!
Det var verkligen en mysig stund i solen med god mat och trevligt sällskap. Nu hoppas jag bara att värmen håller i sig. Tänk, för en vecka sen så gick jag i vinterjacka och idag sitter jag i kjol och linne och äter lunch ute, det hade man inte kunnat tro, eller är det bara jag?

Nu ska jag ta en skål med glass och mysa på balkongen innan jag ska komma på vad jag ska göra med dagen. Eller kan man lata sig hela dagen med gott samvete?

Gillar

Kommentarer

MaddeLofholm
MaddeLofholm,
hoppas du blir godkänd och skööönt att tentan ändå är gjord! 😃👊🏼
nouw.com/maddelofholm
MylifeasAmother
MylifeasAmother,
soligt har vi, men de blåser ju😩 hoppas de gick bra på tentan!!☺️
nouw.com/mylifeasamother
Jennysvardag
Jennysvardag,
skönt att tentan gick bra 😊
nouw.com/jennysvardag
Melanc
Melanc,
det är alltid så. jag mins det från när jag gick i skolan. pluggade alltid fel. skönt att det ebdå verkar ha gått bra:)
nouw.com/melanc
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Vi har också underbart väder just nu. 😊 Hoppas att tentan gick bra!
nouw.com/evelinasjostrand
Arnshelm
Arnshelm,
Lata dig hela dagen det är du värd 👌 hoppas det gick bra!!
nouw.com/arnshelm
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92