8.5.18

Godmorgon!

Jag sitter med en kopp kaffe ute på balkongen i skuggan och skriver till er, hur härligt är det inte att kunna starta dagen på balkongen?
Idag så fortsätter min lediga vecka utan planer, jag ska träffa en kompis lite senare för en glassdejt i solen och sen måste jag vara ärlig och säga till er att egentligen så hade jag behövt 1 mulen dag denna vecka, det ser verkligen förj*vligt ut här hemma! Det är saker överallt och som jag har berättat för er tidigare så är jag en person som vill ha ordning och reda så det gör faktiskt lite ont i hjärtat när jag är hemma, så om jag fick en mulen förmiddag så att jag kan städa och fixa så hade det varit perfekt!

I dag så inviger jag mina fina rosa shorts ifrån Lager157 som jag köpte förra året, söta och så bekväma, helt enkelt perfekta varma dagar som dessa.

Nu ska jag fylla på kaffekoppen och förbereda mig inför en ny dag i solen, nu vill jag bli brun och inte tomatröd, eller något något.

OCH nu var jag nära på att glömma! Ikväll börjar maj månads högtid! EurovisionSongContest! Som jag har längtat!
Kollar du på eurovision?

Godmorgon!

Älskar min ananaskeps ifrån (trot eller ej) Wish, så söt och charmig.

Gillar

Kommentarer

sandra,
hahaha så söt keps
www.teamkjellstrm.blogg.se
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92