8.6.18- "FÖR HON HAR TAGIT STUDENTEN"

Som jag nämnde lite lätt i mitt tidigare inlägg så misstänkte jag att bloggen tyvärr skulle bli lite lidande nu i studenttider med fix och trix hos mina föräldrar blandat med firandet av en otroligt glad student. Firandet och dagen blev verkligen sååå lyckad och jag kunde inte känna mig mer stolt än jättestolt över Elin som äntligen har tagit studenten. Lyckan var total under gårdagen.

Nu är jag lagom trött eftersom att jag fick agera "taxi" i natt och hämta hem en mer än nöjd, glad men trött student ifrån studentfirandet i Uddevalla i natt, men det var det så värt det, man tar faktiskt bara studenten en gång, eller hur.


Eller hur valde jag och mamma den sötaste bilden till hennes skylt? En liten jordgubbs älskande 3åring.

Idag är det fredag och godmorgon föresten, eller ja, förmiddag... som sagt, agerade taxi inatt... Ikväll så ska jag och Johan ha vår inflyttningsfest med våra vänner så här skall det städas, tränas och fixas. Milon skall vara hemma hos mina föräldrar och vi ska bara njuta med våra vänner. Även om jag på riktigt HATAR att lämna bort Milon så känns det som rätt val.

Nu måste jag sätta igång, efter typ, tre koppar kaffe eller något sådant.

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

Johannasoderberg
Johannasoderberg,
ååh men underbart! älskade bilden😍
nouw.com/johannasoderberg
Jennysvardag
Jennysvardag,
Så kul med inflyttingsfest 😃
nouw.com/jennysvardag
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vad roligt! 😊
nouw.com/sofialissmyr
Emiz
Emiz,
Såå kul ju!☺️
nouw.com/emiz
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92