9.11.18

Godmorgon mina vänner, även om det börjar att närma sig förmiddagen.

Idag har jag tagit en lång och skön sovmorgon och vaknade av att alla djuren stod över mig tittandes om inte jag skulle ta och vakna snart, hur mysigt?
Nu ska jag unna mig själv en lång och skön frukost med mängder av kaffe framför lite serier innan jag måste sätta igång med min dag.
Dagens planer ser ut som följande. Jag måste plugga! Jag har varit så trött nu i veckan att jag har slarvat lite med den lilla detaljen och då får jag skylla mig själv idag och faktiskt plugga idag, även om det är fredag... men i alla fall, jag ska även åka hem till mina föräldrar och ta ut hundarna på en lång promenad och ikväll så skall jag ut och äta med min fina vän K på pinchos vilket jag ser fram till något enormt! Det ska bli så kul!

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Haha men gud vilket mysigt uppvaknande! Mysig start på dagen, vad blir det för serie? 😊
nouw.com/sofialissmyr
MissJohansson
MissJohansson,
Ja det var det verkligen! Jag kollar som sagt på mycket men reality ligger mig varmt om hjärtat <3 Så Nu i morse blev det Vanderpump Ruls 😃 LOVE IT!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92