9.12.18

Godmorgon mina vänner!
Eller morgon är väl fel ord att använda när klockan nästan är elva på förmiddagen.

Johan skulle ju egentligen inte komma hem förs idag under eftermiddagen men runt ett inatt hörde jag hur det rykte i dörren och in klev min man, förstår ni att jag blev rädd? För en sekund tänkte jag verkligen att det var någon som skulle göra inbrott hos oss och blev nästan irriterad över att det skedde när Johan inte var hemma och att jag låg i bara trosor i sängen utan någonting att försvara mig med mer än ett glas med vatten och en fjärrkontroll men som tur var, va det bara Johan som kom hem och jag slapp försvara mig, vi låg uppe och pratade till klockan hann bli lite efter två innan vi somnade, jag i min mans famn.

Nu sitter jag med en kopp kaffe framför nyhetsmorgon med det andra ljuset tänt och njuter, lite trött men så avslappnad och go. Samt! Vi får inte glömma det viktigaste idag så är den den 9december som betyder att det är ANNA dagen! Woho!
Grattis alla Annor där ute! Idag blir det bakelser att frossa i för att fira detta!

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

aliciaklerkefors
aliciaklerkefors,
Jag förstår att du blev rädd, jag hade blivit det med. Men vad mysigt att få somna i hans famn sen! 😊
nouw.com/aliciaklerkefors
Johannna
Johannna,
Åh vad mysigt ❤️
nouw.com/johannna
Annaasvensson
Annaasvensson,
Grattis till oss annor 😉❤️
nouw.com/annaasvensson
Yasminegill
Yasminegill,
åhhh hehe hoppas ni har en mysig kväll nu
nouw.com/yasminegill
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92