Advent

På söndag så är det första advent och jag kunde inte hålla fingrarna borta. Vi har, i vår lilla familj traditionen att fredagen innan första advent så adventspyntar vi hemmet, tar fram alla stjärnor och byter gardiner och sätter igång en julskiva. Efter lite pussar från min man och ett nytt andetag för att lugna ner mig ytligare så sätta vi igång och tog upp allt, precis som vanligt och hur mysigt är det inte? Så mysigt! Hemmet går verkligen ifrån mörkt till mys! Älskar Julen!

Dock så är vi nog sist här p�� vår gata, här har folk redan klätt julgranen och då tycker jag att vi är tidiga som klär granen dagen innan Lucia. När klär ni granen? Vi brukar alltid vara först men är i år typ... sist. Jaja, mysigt blir det i vilket fall. Nu har Johan satt igång årets första glögg på uppvärmning, vi brukar inte glödga förs på första advent men ja, vad ska man säga, han blev sugen och nu luktar det verkligen glögg och jul här hemma. Mys!

Är det någon som har sätt på årets julkalender än? Verkar det vara något att ha? Eller ska man sätta igång en egen goding som Mysteriet på Greveholm eller Sunes Jul istället? Tidlösa klassiker.

En liten bildbomb eller vad man nu kan kalla det, mysigt, det har vi i vilket fall..

Gillar

Kommentarer

Jiimo
Jiimo,
Åh va julfint ni fått... <3 Vi brukar julpynta med stakar o stjärnor,julgardiner o gran till 1 advent.. Brukar ha så fullt upp sen så man inte hinner med o pynta.. Men ett tag förr i tiden när jag typ va 20,då åkte granen fram till Lucia vet jag,men nu blir det till 1 advent..
nouw.com/jiimo
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92