Älskar detta.

Jag måste börja detta inlägg med att säga tack! Tack för att ni vill läsa min blogg, tack för den fina responsen, tack!

Dagen har varit otroligt lugn. Jag sprang, duschade, åt lunch och myste i soffan framför lite serier med mina små guldkorn, finns inte många stunder som slår dem kan jag säga.
Dock så är klockan nästa 20.00 och ögonen är tunga som betong och wahlgrens värld drar inte igång för om en timma, haha, ja jag vet, jag älskar den serien men jag kan ju inte vara själv eller? Dem är ju för goa den lilla familjen, dog lite i förra veckan när dem var på en intensivkurs för att ta körkort och det var nog det roligaste jag har varit med om "Benjamin tänker bara på Pasta" klockrent! Så jag måste hålla mig vaken, bara en timma till.

Imorgon så får jag besök av min fina mamma som ska vara här hos mig och Johan i helgen, efter allt som har hänt i veckan så behövs det verkligen, bara få vara med min mamma. Så kvällen skulle bestått utav lite plock och fix här hemma men jag fastnade framför datorn och resurs inför kommande videos, typsikt mig... Men mamma är inte petig, det är jag som är det.

Har du haft en fin dag?


Älskar mitt nya mobilskal ifrån Wish, så rätt för mig just nu och 8kr (ink frakt) perfekt.

Du hittar skalet här: https://www.wish.com/c/58b9af597ad5e0528338bf76

Gillar

Kommentarer

ainastrand
ainastrand,
Supersnyggt skal 😊
nouw.com/ainastrand
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92