Andra Advent= De stora julbaket!

Så kom även denna dagen till sitt slut och vilken dag det har varit, så mysig från morgon till kväll som avslutades med adventsmys med hela familjen minus min syster i Piteå som dock var med en stund via facetima, vad hade man gjort utan tekniken ibland? En ständig fråga!

Enligt mina små traditioner så infaller det stora julbaket varje Andra advent med lite glöggmys på kvällen. Glöggen ska jag ta och värma upp så fort jag är klar här och bullar doftar fortfarande fantastiskt efter baket. Jag älskar verkligen dessa traditioner och hur gott är det inte med lussebullar? Doften, smaken, mums! 

Frågan som du säkert ställde dig nu, hur blev det med bakelsen? Så lugn, självklart blev det en budapestbakelse på ANNAdagen, obligatoriskt enligt tradition.

Nu sitter jag framför tven med datorn i knät och ska som sagt alldeles snart värma på glöggen och mysa vidare med djuren, kanske jobba lite med mitt och kolla över skolarbetet inför imorgon.

Jag hoppas att ni har haft en fin dag!

Gillar

Kommentarer

MariamaMbye
MariamaMbye,
Gott med lussebullar! Glad andra advent! 😊
nouw.com/mariamambye
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Hahah jag älskar videon, så galet rolig är du! Åh lussebullar är verkligen livet, så himla gott 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
josefineviberg
josefineviberg,
Mysigt med traditioner 😍 ska ni göra knäck med?
nouw.com/josefineviberg
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92