Ändrade Planer

Att jag typ är världens lättimponerade person som finns på denna jord är ingen hemlighet, så att jag nu sitter med världens leende på läpparna och känner hur det pirrar i hela mig av dem ändrade planerna som sker i veckan är lite lätt galet.

På lördag var det tänkt att jag och Johan skulle ha en riktigt dejtkväll ute på stan, dricka lite drinkar, äta middag och ÄNTLIGEN få se filmen "AVENGERS ENDGAME" på bio som jag har längtat efter i 1 år nu. Första planen var att göra detta imorgon, onsdag när filmen har premiär men pga jobb så blir det inte så och vi skulle få göra detta på lördag. Nu blev det rörig svenska här...

I vilket fall. Jag gick snabbt in på sf för att kolla hur lång filmen var exakt så att jag skulle veta när jag kunde boka bord till mig och Johan efter filmen och fick av lycka se att dem har lagt till extra filmvisningar under fredag och lördagkväll sååå det blir dejtnight på fredag istället för lördag! JAG ÄR LYCKLIGAST I VÄRLDEN, typ.
Är jag för lättimponerad eller fick du ett leende på läpparna i läsande stund?

Jag vet jag är en lite lätt speciell person...

Nu sitter jag i vilket fall och tar det lugnt och väntar på att maten som Johan förbereder i köket ska bli klar.
Ikväll så är det jobb i Lilla-Edet som står på schemat och efter det tänker jag åka förbi Elin på hemvägen för att krama en massa på henne innan hon, imorgon, åker tillbaka till Piteå. En vecka går för fort!

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Hihi självklart fick jag ett leende!! Din pepp är sååå härlig, kram ❤️
nouw.com/happym
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92