Äntligen får jag avslöja min hemlighet!

För en vecka sen, ah, precis på dagen så åkte jag till Stockholm på ett hemligt möte och jag har inte kunnat dela med mig om så mycket som jag faktiskt vill berätta om, men nu är dagen här och jag kan äntligen berätta för er mina fina vänner att jag har blivit signad av en helt ny portal i samarbete med google, nämligen portalen 123on. Alltså hur coolt ��r inte detta? Ni kan säkert förstå min glädje och förvåning när jag fick det där mejlet innan jul med en frågan om ett möte, liksom, wow!

123on går ut på att man "konektar" med sina följare på ett positivt och enklare sätt. Jag som "talang" som det så fint heter, lägger upp videos på ca 1 minut och "konektar" på så sätt mina följare.

Jag tror verkligen på detta konceptet och kan, som sagt, knappt tro att jag har blivit signad. Ni kommer dock få stå ut med mig här och på mina övriga sociala medier i vilket fall, så lätt blir ni inte av med mig.

Så har du 1minut över, ta gärna en titt och följ min resa.


Vad skönt det känns att få avslöja en av alla mina hemligheter som sker detta året. Få prata med någon som inte har fyra ben och svans.

Ni hittar min sida på 123on HÄR!

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
MittLivOmMig
MittLivOmMig,

Va kul att du vart på ett sånt möte.. 😃😉👍👍 har nog aldrig hört talas om 123on men ska ta å kolla in vad det är.☺

nouw.com/mittlivommig
Jiimo
Jiimo,

Grattis Anna hoppas det ger dig nått possetivt❤️❤️

nouw.com/jiimo
Lizblogg
Lizblogg,
Grattis. Hur lyckas man bli en som du?
nouw.com/lizblogg
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92