Är det fler än jag som har problem??

Enligt min status så hade jag endast 1 visning igår. Enligt min status så har jag endast fått en gillamarkering dem senaste tre dagarna. Personer har hört av sig till mig personligen och berättat att dem inte kan kommentera eller gilla. Jag får ingen respons och hittar ingenstans var man kan kontakta nouw för att rådfråga, kanske är det jag som inte har kollat så bra men ändå.

Visst, jag är inte född igår, självklart så kan det vara så att jag igår bara hade en visning men efter att ligga på ett läsarantal på flera hundra om dagen ända sedan november så känns det knäppt om allt skulle rasa ner till 1 & 10 läsare på bara två dagar.... det låter lite konstigt.

Har ni upplevt något problem ni andra nouw användare där ute? Eller är det bara min blogg som ligger på ledsamt mörkt vatten?

Gillar

Kommentarer

dupljaja
dupljaja,
It's nouw 😊
nouw.com/dupljaja
MittLivOmMig
MittLivOmMig,

Jag har oxå haft massa problem gällande kommentarer å jag har kontaktat de på nouw i pm gällande problemet. Jag skrev om problemet i ett inlägg jag oxå. Ja hoppas att de på nouw fixar detta problem snarast för det ä jobbigt när det ska krångla så.

nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92