Är detta att vara gravid?

25.7.20

Hej mina vänner. Hur mår ni idag?

Dagen startades redan vid halv nio imorse utav djuren som inte ville att vi skulle sova ut. När vi väl kom upp ur den varma sängen i vårt fina sovrum (vem är taggad på resultatet?) och spenderade lite för många timmar en lördag i soffan framför Breaking Bad. Fasen jag både avskyr och älskar den där rösten i huvudet som säger "bara ett avsnitt till" eller "vi kan ju inte avsluta nu" samtidigt som vi faktiskt har semester och vädret inte är det bästa.

När vi väl kom upp ur soffan så åkte vi ut för att äta lunch samt handla inför kvällens tacokväll. Om det var något som jag verkligen ville ha när jag slog upp ögonen imorse så var det två saker Taco och sushi.

Passande nog så var det precis vad min älskade J också kunde tänka sig att äta idag så till lunch blev det sushi ifrån vårt favoritställe här i Vänersborg Sushi Ro. Alltså mums! Kan vi inte bara ta två sekunder och komma fram till att sushi är sjukt gott och fräscht eller är det hela en personfråga?

Efter vår lilla sushidejt så åkte vi hem, J har fixat med att sätta upp en ljuslist bakom sängen medans jag har suttit under lika lång tid för att få ner text till detta inlägg samt skriva ett körprogram till min nästa youtube video som släpps imorgon på kanalen men även om jag vill så säger hjärnan ingenting. Allting står ekande i mitt huvud och ögonen känns som svullna meloner som inte fokuserar utan lever sitt egna liv. Är detta att vara gravid tror? När kroppen vill vila, slöa och äta lite för onyttiga saker medans hjärnan vill vara kreativ?


Nu ska jag dock unna mig ett glas isvatten, lite frusen mango och lägga mig i soffan. I kväll väntar som sagt taco till middag! Åh det vattnas bara jag tänker tanken.

Jag hoppas att du har en fin lördag.

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Hoppas du får en fin lördag och det där såg gott ut fast jag inte äter det
nouw.com/2barnsmammaochfru
MissJohansson
MissJohansson,
Den var jättefin! Det var ljuvligt!
nouw.com/missjohansson
Evaeliasson
Evaeliasson,
Älskar sushi, trevlig kväll 🌸
nouw.com/evaeliasson
MissJohansson
MissJohansson,
Sååå gott! Bästa som finns! Tusen tack!
nouw.com/missjohansson
Millasmat
Millasmat,
Ja det kanske kan vara så att vara gravid. Jag själv mådde illa och kräktes från vecka 4 till 40. Enda jag kunde tänka mig att äta var mjölkchoklad i slutet. Jag längtade så efter att dricka ett glas vatten. Så det kan vara olika. Ser jättegott ut. Grattis till graviditeten
nouw.com/millasmat
MissJohansson
MissJohansson,
Men ursh stackare! Tusen tack snälla du <
nouw.com/missjohansson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Låter som en riktigt trevlig kväll
nouw.com/passionbagareokock
MissJohansson
MissJohansson,
Det var det absolut! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92