Är vi galna på riktigt? Eller är det....

Idag är det ingen vanlig dag, i dag så firar jag och min livs kärlek hela 7 och ett halvt år tillsammans. Vissa tycker säkert att vi är såååå barnsliga! Hur kan man fira ett halvår? Varför fira halvår?
Jag och Johan försöker verkligen hålla romantiken vid liv efter alla dessa år, inte överdrivet men vid dagar som denna så firar vi lite med god mat och något sött och smarigt till efterrätt. Jag tycker att dessa dagar är viktiga och särskilt nu när vi har varit tillsammans i ett X antal år.
Nu tycker inte jag att jag och Johan är dåliga på att visa vår kärlek till varandra men ibland får man faktiskt krydda dagarna med lite mer kärlek! Eller hur?
Dagen har verkligen varit helt perfekt på alla sätt och viss, god mat, tårta, ett härligt bad med Milon och bara varit. Kärlek när den är som bäst.
Hur gör du och din partner? Firar ni halv och helårsdagar?

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Jag tycker inte det ä löjligt 😉 tycker bara sånt ä trevligt å mysigt. Jag brukar oxå vilja göra sådär om det gått varje hel å halvår mellan mig å min kille med å fira å göra når mysigt ihop å så.😊❤
nouw.com/mittlivommig
Matilda,
Alla tillfällen som går att firas SKA firas ☺️
tilda.blogg.se
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92