Arenaloppis

Vänersborg 2-3 April-22

Om det är någonting som jag har velat göra under flera år så är det att få stå på loppis eller att anordna en loppis så när möjligheten kom för mig och mamma i år att få stå som "utställare" på arenaloppisen i Vänersborg så var vi snabba på att tacka ja.
Och sammanfattade kan jag medge att både jag och mamma har blivit små loppisnissar efter denna upplevelse och planerar redan nu att stå där nästa år.

2 saker vi inte visste var en "grej" med loppis

1. Man förbereder typ allt kvällen innan (om möjlighet ges) och sen täcker över det med filtar/lakan.

Sammanfattande... vi kände oss som två nybörjare som inte hade koll på någonting när vi trillade in på fredagskvällen för att titta på vårt bord och var vi skulle stå. Folk var som tokiga! Parkeringen var full av både husbilar och flyttbilar fulla av saker och möbler som folket skulle sälja. Det var kaos. Där stod jag och mamma med en liten låda under armen med 4 frågetecken istället för ögon och gick in i arenan för att anmäla oss. Det slutade med att jag åkte hem i en väldig fart, hämtade alla mina saker som jag vill sälja för att sedan i lika hög (självklart enligt hastigheten, hehe) åka tillbaka till arenan igen för att ställa upp och förbereda så bra som möjligt. Det där med filtar hade vi dock ingen aning om så man tar vad man haver, klänningar.

2. Prismärk allt och var beredd på att ändra priserna under tiden.

Jag har verkligen ingen koll på hur man prissätter på loppis, det ska vara billigt men ändå inte skamligt billigt. Vissa saker vill man bara bli av med medans andra grejer känner man lite mer för, förstår ni hur jag menar. Detta var supersvårt och något vi fick höra. "Ni är några av dem dyraste här inne" eller "oj vilka kap ni har, detta var billigt". Efter ett ex antal år inom handels så trodde jag att detta skulle vara det enkla men ack så fel jag hade. Jag ändrade priserna både en och två gånger. Alltså inte alls vad jag föreställde mig.


Oavsett vad så var det en otroligt mysig helg med en massa nya lärdomar och en ny kärlek för att faktiskt stå på loppis växte sig stark hos både mig och mamma.

Detta ska vi göra om.

Har du någonsin stått på loppis? Eller gillar du att gå på loppis?
Berätta nedan, jag är nyfiken!

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92