Förbannad jämt.

Jag vet inte vad det är som händer med mig nu för tiden, jag är så otroligt arg, jämt. Det spelar ingen roll om jag har sovit, vaknat på ett bra humör eller vad det nu kan vara, jag är bara arg, arg på mig själv, arg på Johan, arg på hundarna, oftast utan att dem har gjort någonting, är det hormoner eller är jag bara inne i en period då det minsta lilla får bägaren att koka över, det känns som att det ända jag skriver om här på bloggen nu är hur arg och ledsen jag är jämt, kan bara föreställa mig om vad ni tänker om mig egentligen.

Jag vill seriöst inte göra någonting just nu, jag vill vara helt ensam utan djur, äta vad jag vill och göra vad jag vill. Johan ringde förut och förklarade att han ville vara helt själv när han kommer hem, han har haft det tufft på jobbet... jag ville bara skrika på honom och förklara att jag också vill vara helt själv utan djur och människor men att det inte fungerar så, han svarade då att det absolut inte gällde samma sak och att jag får ställa upp. Sammanfattande, bägaren kokade över igen. Jag känner verkligen inte igen mig själv. Det är så konstigt. Så jobbigt.

Så nu fick jag skriva av mig lite ilska, nu skall dagens video bara laddas upp innan hundarna ska ut på en långpromenad, jag ska städa, handla och svänga förbi min syster för att vattna blommor och fixa med deras post, då får jag ju vara själv i vilket fall, det är ju positivt.

Hoppas ni mår bra mina vänner och tack för att jag får avreagera mig lite ibland, det är väl bara att inse att alla människor egentligen behöver det. Eller?


Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92