Att våga utan att tro

Jag är en person som är och har alltid varit så positiv till precis allt. Vad som än har hänt mig, negativt som positivt så har jag alltid försökt att vända det till det positiva i alla lägen, även om jag egentligen innerst inne inte alls tror på det jag säger, tänker eller skriver så vänder jag alltid allt till det positiva, det finns väll inget negativt här i livet, eller?

Sen jag blev sjuk så har jag verkligen börjat att i akta mitt beteende och nästan ta på alla dem där "positiva" sakerna som kanske egentligen inte alls är särskilt positivt.

Nu känns det som att jag bara skriver ner en massa konstiga ord i en konstig ordning, men det är precis så som det är, allt är inte så fantastiskt positivt hela tiden, mitt liv har jag sätt som "det bästa livet ever" men har den senaste tiden bara tänkt, är det värt det.

Tidigare idag så tog jag (som jag berättade förut) en promenad med Milon (varför upprepar du dig själv Anna?) Jo jag kommer ditt.

Så var, var jag.... jo, imorse när jag var ute och gick med Milon på våran långpromenad så gjorde jag ett val, ett val om att inte ta med mig mina hörlurar under den tiden vi var ute, alltså så skulle jag inte kunna lyssna på musik, en poddcast eller ringa någon (utan att frysa fingrarna av mig, hallå det var minusgrader ) Jag valde alltså att helt sätta mig i en situation som är helt onaturlig för mig, gå på en promenad och inte lyssna på något annat än, naturen, Milon och ja trafiken, vi bor precis bredvid E6an. Och jag är så stolt över mig själv! Jag gjorde det, jag njöt av att gå i solen med kylan som slog mot mina kinder helt utan att ha något som tog mitt fokus av att vara här och nu. Jag är nöjd, nöjd, nöjd!

När jag berättade detta för min sambo tidigare så tittade han på mig med ett stort frågetecken, men så får livet vara helt enkelt.

Nu har jag skrivit av mig lite, hoppas ni förstår någonting av denna text, jag vet knappt ifall jag gjorde det, bra gjort där Anna.


Gillar

Kommentarer

fashionmallan
fashionmallan,
vill du va med i min bloggtävling? Kika då bara in på min sida...
nouw.com/fashionmallan
MissJohansson
MissJohansson,
Åh vad spännande! Det ska jag absolut ta och kolla in.
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92