Avenger- Infinity War

This post contains adlinks from adviral

Jag vet inte om jag har berättat det för er tidigare men jag är ett sjukt stort Marvel fan. Allt är (som jag brukar säga) Johans fel, det var nämligen han som introducerade mig in i denna fantastiska superhjälte värld och jag är helt tagen! Jag samlar på filmerna och bokar dagen nästa film släpps så fort jag ser ett reales datum, jag är fast. Så nu har jag gått och LÄNGTAT i över 2 år på denna film och nu är det dryga timmen kvar innan jag får se den, Avengers- Infinity War. Äntligen!

Så i hastens timma så tänkte jag snabbt slänga iväg ett blogginlägg till er mina favoriter för att önska er en fin kväll. Det kan ju aldrig sitta fel, eller hur?

Till kvällens premiär har jag på mig ett par "mjukis" svarta byxor som ändå är fina... det där vart konstigt förklarat men ni förstår nog vad jag menar och min blus sen tidigare idag. När jag var liten så ville jag alltid vara finklädd när jag skulle gå på bio men det har liksom ändrats nu med åren, nu är det bekvämligheten som är i fokus! Man ska ju inte ha svårt att andas på bio? I vilket fall, till detta lyxar jag till det med min nya favoritväska ifrån Glitter ,hur söt?

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92