BABYSHOWER

Äntligen kom dagen och vi kunde överraska vår fina vän som snart ska ha bebis och det gick verkligen enligt planerna och hon fattade ingenting.

För någon vecka sen skrev Anna till mig och frågade om vi inte skulle dra ihop en babyshower till den blivande mamman och självklart skulle vi göra detta och idag kom dagen med stor D framför sig och allt blev totalt perfekt. Så mysigt och så trevligt.

Anna och jag har planerat allt ifrån hur vi ska ta henne hem till henne samt hur vi skulle baka vår "tårta" ska jag vara ärlig med er så är det Anna som är hjärnan bakom allt och som faktiskt har gjort det mesta, men vi lyckades.
Vi har ätit gott, skrattat och tagit reda på vad det är för kön på Josefins bebis, eller ja, med hjälp utav en app så nu vet vi med 100%, eller ja, 55% som resultatet säger så vi får se om det stämmer.

En jättemysig stund och den första babyshowern som jag fick vara med att ordna och det blir nästan så att man längtar tills det är min tur. Så mysig och så kul att det blev så lyckat.

Vi satte tillsammans ihop en blöjtårta till den blivande mamman med världen sötaste nalle på toppen och jag kan inte hjälpa att typ smälta sönder när jag ser en blöjtårta, dem är alltid så fina och så söta att man bara smälter! Om jag fick en sådan tårta nu när jag inte är väntande så hade jag smält sönder och bara haft den som prydnad eller liknande bara för att titta på.

Eftermiddagen har verkligen, som jag har berättat ett ex antal gånger nu, helt perfekt och det var 3 nöjda vänner som skiljdes åt efteråt. Så mysigt, bra och perfekt. Jag vill planera fler babyshowers! Lätt!

Nu ska jag tyvärr sätta igång med plugget, sista tentan, here we go!

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
Livetsomemelie,
åh vilken fin babyshower! 😍
nouw.com/livetsomemelie
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack! Ja den var lyckad! <3
nouw.com/missjohansson
sandra,
Nämen så mysigt och så fint
www.teamkjellstrm.blogg.se
theamartinsson
theamartinsson,
Michelle ,
va fint gjort ❤️🌸
www.michellefrandell.blogg.se
Lonnelsa
Lonnelsa,
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92