Bästa Känslan

Godkväll!

Ni vet den där känslan när man känner sig nöjd, nöjd, nöjd efter en dag och sitter med ett leende på läpparna som liksom inte försvinner eftersom att dagen har varit så bra. Vet du vad jag menar? Då vet du hur jag känner nu.

Jag är verkligen nöjd, nöjd, nöjd med denna dagen ifrån början till slutet, nöjd över hur det gick på praktiken, nöjd över jobbet och jättenöjd över allt och mår bara så där toppen bra just nu.

Jag kom hem efter kvällens arbetspass för en liten stund sen och har precis ätit en halv ICA pizza till kvällsmat, alltså hur goda är inte dessa egentligen? Visst, inget slår en hämtpizza men dessa är verkligen riktigt goda och mättande, hur bra?

Nu sitter jag mätt och belåten och väntar på att mitt tevatten ska koka klart i köket för att avsluta min fina dag framför ett avsnitt av mina husfruar i OC innan sängen ropar efter mig. Imorgon börjar inte jag förs klockan 10.40 vilket betyder, sovmorgon! Hur skönt?

Hoppas att du har haft en fin dag!

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh men vilken underbar känsla <3
nouw.com/celinelundqvists
Cezia
Cezia,
Ååh härligt med sovmorgon! ♥
nouw.com/cezia
happyM
happyM,
Åhh så himla underbart ❤️
nouw.com/happym
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Gött med pizza då!.. var ett litet tag sen som jag åt en sån typ av pizza. Men de ggr jag förr köpte sån typ av pizza brukar jag värma i mikron!😄😊😋(går ju det oxå heh)
nouw.com/mittlivommig
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu så underbart att höra! STOR KRAM hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92