Bästa känslan

Hur härlig är inte den där känslan när man kan bocka av sak efter sak av en lång lista som i stort sätt har varit fullproppad med "todo" uppgifter under en dag, är det inte helt fantastiskt? Jag älskar det! Jag känner verkligen hur hela min kropp fylls på med lite mer energi efter varje sträck jag får dra ifrån listan, härligt!

Nu har jag precis kommit hem ifrån en långpromenad med hundarna, ätit lite mat och har nu endast två saker kvar på listan, eller ja egentligen tre, det tredje är att blogga så när detta inlägget är klart och publicerat så kan jag sätta igång med dem två sista punkterna, inspelning av morgondagens video samt redigering av den, imorgon så behöver jag verkligen lägga all min lediga och vakna tid till att plugga så det måste bli gjort idag, så det är bara att sätta igång.

Så nu blir jag i vanlig ordning nyfiken, gillar du att "jobba" "planera din dagar" efter en todo lista? Eller tar du dagen som den kommer?

Hoppas att in har haft en jättefin dag mina vänner, nu skall dem sista punkterna göras och strykas.

Gillar

Kommentarer

aliciaklerkefors
aliciaklerkefors,

Åh jag älskar att kunna bocka av från en "to do" lista. Jag har gärna en lista för annars påbörjar jag massa saker och inget blir färdigt. Så kalendrar och post-it lappar är ett måste för mig, haha 😊

nouw.com/aliciaklerkefors
Saraottosson
Saraottosson,
tack för din kommentar på min blogg! jag hoppas att du har haft en underbar dag 😊
nouw.com/saraottosson
Viktorhognas,

En todo-list är alltid en bra och skön känsla att ha! 😊 Btw, gav dig en prenumerant på y-tube 😃

nouw.com/viktorhognas
Mylittlestories
Mylittlestories,
listor är bäst 🙈
nouw.com/mylittlestories
Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Håller med om att det är en riktigt skön känsla!👌🏻
nouw.com/fitnessbyannabelle
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92