Behövde komma hemifrån 

Söndag 24 oktober 2021

Jag har huvudvärk. Ni vet den där jobbiga värken som sitter som en hjälm över hela huvudet och är skapad av en natt med få timmars sömn och en morgon utan kaffe.
Godmorgon.

Jag sitter hemma hos mina föräldrar med datorn på deras vita skrivbord i det rummet som en gång var min systers svartmålade rum men som nu är nyrenoverat till ett arbetsrum med lugna blå väggar sedan något år tillbaka. Jag sitter här och har äntligen fått i mig dagens första kopp med kaffe och har påbörjat min andra. Jag smet hemifrån för att kunna jobba med mitt, få gjort allt det där som jag måste få gjort men gärna vill göra ostörd, sömnen och känslan i kroppen fick liksom följa med mig hit. Dock så är det någonting med att vara hemma hos mamma och pappa. Det är här jag är uppväxt. Det är här jag har skrattat, lärt mig gå och gråtit efter att en kille ha dumpat mig. Alla minnen sitter liksom kvar i huset och ger mig ett lugn och gör mig fokuserad på det jag ska göra.

Igår kväll så lekte jag som sagt taxi till min syster och hennes kompisar som var ute och roade sig. Jag kom hem runt 01:15 och hör att lille W har vaknat. Jag lyckas få honom att somna om rätt snabbt. Jag gick och gjorde mig iordning för natten för att sedan komma tillbaka in i sovrummet och mötas av att min lilla älskling sitter upp i sin säng och leker med Foxy (hans favorit gosedjur). Jag lägger honom igen och han somnar om. Jag släcker lampan, lägger mig i sängen och känner hur Bobbie aka katten hoppas upp och lägger sig till rätta bredvid mig. Efter lite kurr och ett tyst och mysigt litet jam så lägger hon sig till rätta och jag hör "titta tatatten mamma" "titta takatten"... Lille W har vaknat och denna gången vill han inte somna om utan det skulle dröja fram tills klockan 04:00 och med hjälp av min sista utväg Babblarna. Jag är inte den personen som gillar att vara vaken mellan 07-04 under ett dygn och var verkligen desperat när jag kände hur kroppen blev mer och mer trött och desperat efter sömn. Tur att Babblarna fick han att somna och att Johan tog morgonen så att jag fick sova ut.

Det blev ett långt inlägg. Jag tänkte mig typ "Hej, jobbig natt, nya tag" men vad gör det när jag har så mycket att berätta?

Nu ska jag sätta igång med mitt innan Johan och lille W kommer hit.
Händer det något mysigt för dig idag?

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92