Besviken på mig själv

Jag orkar inte ens skriva en titel till kvällens blogginlägg.. vad är det som händer...? Jag är så otroligt besviken på mig själv idag, alltså på riktigt. Jag pluggar och pluggar och pluggar men det vill inte sätta sig, jag vet inte hur lång tid jag har lagt på denna jäkla mikrobiologi idag men det går inte... så nu efter att jag har fått in lite till så tänker jag tacka för mig idag. Jag brukar inte vara den personen som "ger upp" efter två dålig pluggdagar utan jag tänker positivt och går framåt och hittar saker som gör saker mer roliga att lära mig, men nej, nu ser jag inget nöje eller slut på detta... längtar så tills den där klockan börjar ringa i huvudet med en bekräftelse på att jag gör någonting rätt och att allt bara ska fungera.

Ska jag lyssna på min sambo så är väl inte detta så konstigt egentligen. Jag har haft sjukt mycket nu det senaste, jag har knappt lagt min andra tenta åt sidan innan denna har startat. Jag har flyttat och haft/ har min svärfar på sjukhus, allt är för mycket, klart huvudet är trött? Eller? Nästan så att jag vill hålla med min sambo där och faktiskt försöka intala mig själv om att detta kanske är "normalt"

Men vad skulle livet vara om allt var negativt? Tråkigt! Idag så ringde min mobil med ett positivt besked om att jag har fått en arbetsintervju imorgon i en butik som säljer skor! (Bara för att inte avslöja för mycket) och jag älskar skor! Ni ska bara veta! Lyckan efter det samtalet mina vänner!

Så håll en stor tumme för mig imorgon och för denna jäkla tentamen... mikrobiologi... det var trevligt att träffas men kommer bli ännu trevligare när jag är klar med dig!


Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
Lycka till! 😊
nouw.com/lindalinnros
Nillans
Nillans,
Lycka till på intervjuen, har själv jobbat med skor så himla kul !
nouw.com/nillans
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92