Black Friday!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för BUBBLEROOM

                                                                 

Jag kan redan nu börja med att säga att det kommer bli mycket om Black Friday här idag på bloggen, vilka fantastiska erbjudanden det finns ute! Helt galet! Om man skulle ta och köpa sig en lott och hålla en tumme eller två om att det är rätt lott men drömvinsten på så att jag kan gå crazy på nätet i och med alla galna erbjudanden! Tänk att för något år sen så hade jag noll koll på var black friday var, jag tänkte att det var en mörk och trist dag där man skulle spöka ut sig och allt var trist, nästan som halloween fast mörkare, ack så fel jag har haft.

Nu på morgonen som vart det inte så mycket tv tittande utan jag hamnade istället på nätet, som så många gånger förr och klickade mig in på BUBBLEROOM och fastnade helt för så många plagg! Jag vill ha!

Vill du själv ta dig en egen titt så tryck HÄR!

Hur snygg hade inte den här bodyn vart tillsammans med ett par svart byxor, högklackade skor och en söt lite glitter kuvert väska? Så snyggt!

Ni hittar bodyn HÄR!


Okej, hur fint är inte rosa? Seriöst, ska vi snacka lite om det rosa? En trend som verkligen kommer tillbaka om och om igen och i alla olika nyanser, jag älskar det! Smutsrosa är och kommer nog för alltid att vara en favorit hos mig och hur fin är inte den här "Eiffeltornsformade" (jag har hittat på ett eget ord, helt fritt att skratta lite här) med dragkedjan i mitten, älskar det! Passar perfekt till möten, fest och den är totalt perfekt!
Ni hittar den här!

En svart långklänning gör sig aldrig fel och speciellt inte nu i höst/vinter när det är lite kallare ute, perfekt längd och älskar att den har dem långa ärmarna! Ni hittar den svarta klänningen HÄR!

Vem vill inte ha en myströja? Jag vill, tyvärr så äger jag nog lite för många av dem men den här skall jag lätt klicka hem! Så fin!
Du hittar den här
!

Nu i alla Black Friday yra så har BUBBLEROOM ett fantastiskt erbjudande. Ange koden BLACK20 i kassan (gäller mellan den 24/11- 26/11- 2017)

Här skall det shoppas! Och som sagt, tips har ingen dött av så det kommer att bli en black blogg idag.

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92