Cozy Saturday

Vilken bra dag detta blev trotts att jag har varit lite "bakom flötet" så att säga.
Efter en långa men otroligt mysiga morgon så bestämde jag och Johan oss för att ta en promenad in till stan i det vackra vårvädret för att ta en fika på en uteservering och vilken förmiddag vi fick, livemusik ifrån scenen som ligger mitt i gågatan, glada människor i mängder, fågelsång, en underbart god fika och allt detta med det bästa sällskapet, detta är verkligen receptet på en lyckad helg.

Jag tog självklart min favorit, glassbulle och en kopp kaffe. Glassbulle är verkligen underskattat om ni frågar mig. En "munk" med vanligglass/sås fyllning i, åh det vattnas bara i munnen av att berätta om det!

Det är verkligen med en stor suck som jag nu kan meddela att försommaren är som bortblåst, under eftermiddagen gick sol och värme över till kalla vindar, regn och mörka moln och ligger nu som ett tungt täcke över vår lilla stad vilket gör att jag nästan har svårt att förstå att detta är ifrån tidigare idag.

Efter vår, om jag får säga det själv, härliga förmiddag så satte sig jag och Johan för att leta efter en ny bil, mins ni att jag berättade hur vi äntligen skulle få vår bil fixad? Det kommer inte riktigt att bli så... varför? Well... vi har inte lust att lägga över 20.000kronor på en bil som "kanske/ eventuellt" rullar bra efter det när vi faktiskt för den summan kan få en ny bil.
Så eftersom att det snart är dags att ta farväl av vår pärla så behöver vi titta efter en ny bil och jag tror faktiskt att vi kan ha hittat en bil som både jag och Johan känner oss intresserade av, i´ll keep you updated.

Under eftermiddagen så träffade jag min fina vän U, lagat taco (hur gott?!?) och ska snart sätta igång en film med Johan och bara mysa vidare. En riktigt fin lördag helt enkelt. Cozy Saturday.

Har du haft en fin dag?
Kärlek till dig.

#nouw #nouwblogger #nouwbloggare #nouwinfluencer
"Följ mig på instgram/snapchat: missjohansson92"

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
SÅ fin du är och vilka otroligt fina bilder du har tagit 😃
nouw.com/emmamehrali
MissJohansson
MissJohansson,
Men tack finaste! Vad glad jag blir! <3
nouw.com/missjohansson
Hilma
Hilma,
Meeeen så mysigt! 😃 Får man hänga på nästa gång?? <3
nouw.com/hilma
MissJohansson
MissJohansson,
Absolut! Mer än gärna! <3 Det var så mysigt! <3 Kram!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92