Dagen försvann...

Oj, klockan är redan 20:46 och jag sitter i soffan och andas ut för en gångs skull idag, nej nu ska jag inte vara dramatisk men det är lite så det känns. Min plan idag var att åka till frissan, ta en långpromenad med hundarna, städa, tvätta och lite annat smått och gott här hemma men nej, det blev inte riktigt så.
Mitt besök hos frisören var bokat att ta ca 2.5h, efter 4,5h åkte jag där ifrån med världens största leende. Så sammanfattat, jag har varit hos frisören, lagat och ätit mat samt gått ut med hundarna på en riktigt långpromenad, det där andra orkar jag inte ta tag i just nu, sällskapsresan på tv4 och en kopp te lockar mer än städning men vänner, jag är så otroligt nöjd med mitt hår efter besöket hos Salong Luna här i Trollhättan och min frisör H, vilken pärla! Så duktig och hade absolut inte svårt att prata så det blev aldrig stelt eller jobbigt, bara kul! Så fantastiskt nöjd. Imorgon på min youtubekanal så kommer jag att släppa en video om detta så ni mina vänner får vänta tills imorgon för att få se resultatet men så mycket kan jag säga att jag verkligen har gått igenom en "Total Makeover" Jag är så otroligt nöjd.
Nöjd men dagen försvann, men ibland får det väl vara så, eller?

Men eftersom att ni alltid är så fantastiska mina kära läsare så bjuder jag här på en liten "Tjuvtitt" så här på kvällskvisten.

Nej jag vet, inte dem bästa bilderna men det är ju det som kanske är meningen.

Gillar

Kommentarer

VictoriaJongard
VictoriaJongard,
God fortsättning 🎄 Kika gärna in på min blogg om du vill vara med i vår januari-utmaning. 31 nya rubriker för att kickstarta bloggåret 2018 💕
nouw.com/victoriajongard
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92