Dagens

24.6.20

Godförmiddag mina vänner.

Jag hoppas att allt är jättebra med dig och att du har vaknat upp med den där härliga "lill-lördags" känslan i hela kroppen för det har i vilket fall jag. Efter att jag deppade ihop helt igår efter mitt läkarbesök så behövde jag bara få vara helt själv, titta på serier och inte tänka, så efter en skön natts sömn kan jag säga att jag nu känner mig helt utvilad och det deppiga från igår är som bortblåst så varför inte köra en dagens på det?

Dagens humör: Jag mår som sagt riktigt bra just nu. Jag vaknade av klockan som ringde 09:15, myste en stund i sängen med djuren och kände hur min lilla bubbla började vakna till liv i takt med att jag gjorde det.

Dagens bästa: Morgonsparkarna i från bubblan. Det finns verkligen inget som är så mysigt som att känna hur det rör sig där inne och kanske är jag lite snabb att sätta detta som dagens bästa redan nu eftersom att dagen knappt har hunnit starta men det är såå sant.

Dagens känsla: Lugn och avslappnad. Hoppas så att smärtan lättar senare.


Dagens löfte: Jag skall inte tänka eller skriva ner en negativ tanke. Jag vill se allt positivt och ser jag det inte positivt direkt så lyckas jag alltid att vända tankebana så att slutsatsen tillslut blir till det positiva. Inget negativt i mitt liv idag eller resten av veckan. Har jag ont, så får jag väl ha ont och lära mig att leva med det.

Dagens serie: 2 broke girls. Alltså! Jag har inte sätt denna serie på sååå länge och jag ligger dubbel. Finns det någon som äger säsong 6 men som inte längre vill ha kvar den, kontakta mig!

Dagens längtan: Bara 7 arbetsdagar kvar tills 4 veckors semester tar sin början. JAG LÄNGTAR!

Dagens slutsats: Med den starten på morgonen så har jag en känsla av att detta kan bli en riktigt fin dag.

Ha en underbar dag nu vänner! Vad är din dagens?

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Vilken härlig lista att få läsa ❤️
nouw.com/evaeliasson
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack snälla du! <3 Önskar dig en fin dag! <3
nouw.com/missjohansson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det kan kännas bra att formulera sina tankar, visualisera dom
nouw.com/stenhagenbettan
Ida,
Så roligt att få läsa! Härligt att du vaknade upp och mådde bättre idag, och 7 arbetsdagar till semester åhh så skönt!! 16 dagar för mig, kämpar haha!
idanilssonphoto.se/
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92