Dagens

24.7.20

Hej min vänner. Hur mår du denna regniga fredag eller är du skonad ifrån regn och rusk och njuter i den värmande solen? Oavsett vad så vill jag ta tillfället i akt att önska just dig en fantastisk fredag och en trevlig helg.

Jag sitter i skrivande stund fullt påklädd med ytterkläder för att vänta in J som är ute med Milon innan vi ska åka iväg på en mysig "butiksrunda" med min mamma. Vi ska alltså åka runt till lite udda och fina butiker runt om västra götaland för att sen stanna till på laxbutiken för en tidig middag. Alltså hur mysigt?

Men innan vi drar iväg måste jag passa på att göra ett blogginlägg och vad passar inte bättre än en "dagens" nu när det är fredag och allt.

Dagens humör:

Toppen! Hade det inte varit för min allergi som är extra jobbig just nu eftersom att jag inte får äta några allergitabletter pga graviditeten så mår jag riktigt bra. En kliande hals, täppt näsa och svullna ögon (ja dem känns i vilket fall som det) hindrar inte denna härligt positiva person från att idag må TOPPEN!


Dagens bästa:

LÖN! Vem älskar inte när lönen trillar in på kontot så får man vara så egoistiskt?


Dagens känsla:

Jag har en känsla om att detta kommer bli en underbar dag med mycket intryck, många skratt och otroligt god mat.


Dagens löfte:

Jag ska försöka att inte äta för mycket på laxbutiken. Att gå rullandes därifrån och in i nästa butik känns lite onödigt så att säga.


Dagens serie:

Breaking Bad! Jag vet att vi är sjukt sena att titta på denna serie men alltså WOW! Har du inte tittat på den, just do it!


Dagens längtan:

Som alltid efter att jag ska få träffa lilla bubblan i magen.

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92