Den eviga klädfrågan

Jag är nog inte den ända personen här i Sverige som har mottagit mejl efter mejl med ursäkter från olika leverantörer om att det har varit kaos under Black Friday och att samtliga varor tyvärr är försenade? Jag har fått detta mejl av samtliga som jag shoppade ifrån, förutom JFR, så klänningen som jag shoppade ifrån Cubus som jag tänkte ha ikväll, kan jag med facit i hand inte använda, så nu då? Vad har jag på mig nu då? Blir tokigt! Hur irriterande är det inte när man har bestämt sig en tid innan vad man ska ha på sig och hur man ska se ut och sen så blir det bara fel alltihop och hjärnkontoret får tänka om istället. Suck. Jag vet att det inte är någons fel och jag är absolut inte sur eller irriterad på någon, shit happens, men att jag är besviken kan jag inte sticka under stolen med. Så vad ska jag ha på mig ikväll? En svart liten klänning? Kjol? Vilka skor? Blir galen! haha! Nu har jag fått skriva av mig lite.


Tur att det händer så mycket festligheter nu under December månad så att jag får användning av min fina klänning, för hur fin är den inte? Så fin!! Längtar så tills jag får den!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92