Den perfekta combon - Superhjältar och stenrika fruar

Låt mig få presentera mig för dig.

Jag vet inte hur det är med just dig men personligen så älskar jag att få lära mig något nytt om personen jag läser om och tackar absolut inte nej till att lära uppdateringar några månader senare. Tanken slog mig tidigare idag att jag har verkligen förändrats mycket sedan jag startade upp den här bloggen för si så där 4 år sedan samtidigt som jag har varit otroligt dålig på att presentera mig för er. Så enjoy. Detta är jag. Den positiva kreatören.

Mitt namn är Anna Johansson och går under sociala medier som "Miss Johansson" och har gjort det sedan min start 2017. Jag skulle beskriva mig själv som en glad och positiv energiknipe med kreativiteten nära till hands. Jag bor tillsammans med min sambo, vår son och vår djur i Vänersborg.

Jag älskar allt som har med MARVEL att göra (yes thats me... en liten fangirl) och reality! Härlig combo... eller hur!

I Augusti förra året startade jag upp min verksamhet "Your Decision" som vänder sig till dig som är egenföretagare och vill förstå sig på och växa på sociala medier med rätt verktyg och håller i och med detta på att lansera flera onlinekurser inom detta ämne. Märks det att jag är taggad över detta?

Övrigt då? Vi tar 3 snabba...

- Jag älskar att fylla år... även om jag nu börjar bli lite skakis kring siffran, jag går liksom in i fack 30 nästa år...
- Jag är en äkta KAFFEkärring! Älskar det och dricker nog lite för många koppar varje dag... upps
- Jag absolut ÄLSKAR mammalivet! Finns ingenting som gör mig så lycklig, lugn och älskad som lille W!

Jag hoppas att du hade en trevlig läsning och tyckte det var lite kul att få lära sig lite mer om mig.
Vad tittar du helst på? Reality eller Superhjältar?

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92