Den sista träffen

Alltså denna klocka, den verkligen springer iväg när man behöver tiden, jag har ca 8minuter "chilltid" innan våra gäster kommer på besök så jag passar på att blogga lite, nu när tiden finns menar jag.

Ikväll så har jag och Johan bjudit över våra närmaste vänner här i Halmstad för en sista "avskeds fest/ hemma häng kväll" för att umgås med dem vi bryr oss om, samt lite mello på det, hur mysigt? Dagen har bestått av att packa och städa och det är verkligen en sån lättnad när man börjar se resultat, nu är hela köket (förutom städskrubben) tömt och städat samt alla möbler är urplockade och rensade, den känslan!

Så jag har snabbt nu bytt om till ett par jeans och en vårfin tröja som jag hittade på Elsas Garderob, för hur söt är inte denna? Vårfin och perfekt till festen eller när man vill söta till vardagen.

Oj nu plingar det på dörren! Ha en fantastisk kväll mina vänner, och vem vinner egentligen mello 2018? Jag har ingen aning... kanske Benjamin Ingrosso, eller Mariette eller blir det en stor skräll? Spännande!

Trevlig kväll och skål!


Gillar

Kommentarer

Viktorhognas,

Ha en underbar kväll!! 😊

nouw.com/viktorhognas
LindaLinnros
LindaLinnros,

jätte fint! 😊

nouw.com/lindalinnros
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92