Lista på märken som INTE TESTAR på djur

Detta inlägg innehåller adlinks från Adviral

Ända sedan jag blev vegetarian har jag verkligen börjat att tänka på vad jag stoppar i mig och vilka produkter som jag använder när det gäller smink, hudvård mm av många olika anledningar främst för att jag personligen tycker att det är fel. Djuren skall inte behöva att eventuellt lida för någonting som vi människor eventuellt vill använda. Ni hör ju hur det låter, det är fel i min mening.

Jag satt igår och kollade runt på nätet och hittat med min stora glädjen en lista ifrån Peta/ Djurens rätt på eleven.se om vilka kända märken som inte testar något kosmetiskt på djur. Ni kan ju tänka er min glädje när jag såg att några av mina favoritmärken sedan tidigare som "Nyx professional makeup" och "Anastasia" mfl, vill du kolla upp listan själv så hittar du den HÄR!

Passade även på att shoppa lite på just eleven.se igår med tanke på min makeover, jag behövde silverschampo mm så jag är i och med detta så glad över att jag kunde ta hjälp av deras lista för att hitta produkter som inte har några animaliska ingredienser eller testar på djur.

Nöjd!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92