Det blev påsk även hos oss 

Hur mycket bryr du dig om påsken och allt vad det innebär som påskpynt, traditioner mm? Helt ärligt så har jag och Johan aldrig varit några riktiga "fans" utav påsken överhuvudtaget mer än att vi har ätit sill och potatis, lax och påskmust. Nu när vi har lille W så känner vi båda att det måste bli en ändring på detta. Förra året fick två kycklingar flytta in och i år (precis som förra året) så har vi även fixat lite påskris.

Helt ärligt så är det lite mysigt. Inte alls som julen men det händer ändå någonting i kroppen när man tar fram någonting för ljust ett specifikt tillfälle. Jag ser fram emot påsk framöver när lille W blir lite större och kan springa på påskäggsjakt och jag får hänga upp allt pynt som han gör till oss på förskolan. Drömmen.

Nu ikväll så ska jag och Johan ha ett eget litet påskfirande med en liten mini påskbuffé av sill och potatis, lax och påskmust, alltså det vi alltid äter varje år till påsk och eftersom att Johan är iväg imorgon så får vi lyxa till det redan ikväll istället. Jag klagar inte.

Med det så vill jag önska er en jättefin fortsatt långfredag och hoppas att vi ses även imorgon.
Det känns verkligen fantastisk att vara igång med bloggen igen. Fingrarna har saknat datorns tangenter tror jag minsann.

Kram & Kärlek till dig!

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92