Det går mot ett slut

Godkväll!

Nu sitter jag här. I vår nya fåtölj med datorn i famnen samtidigt som jag andas, funderar om morgondagen och försöker att intala mig själv om att semestern faktiskt är över nu även om det känns konstigt att faktiskt erkänna det högt. Förstå mig rätt. Det har varit helt underbart att få vara ledig, sova ut och få ta in ledigheten även om det kanske inte har gått eller blivit så som jag har velat och att den där äkta "semesterkänslan" utan tankar och oro över ditt eller datt först kom i fredags och har håligt i sig sen dess. Underbart men trist på samma gång.

Imorgon är det tillbaka till vardagen som gäller och nya rutiner för mitt liv kommer att sättas. Imorgon kommer det officiellt att bli en ny start, en ny start efter semestern med nya listor som ska skrivas och ny tankar att reflektera över.

Min dag har i vilket fall varit hur fin som helst och innehållit allt och lite till sommarvärme, otroligt god mat, tjat och spel hos vår fina vän, poddinspelning hos veckans sidekick H, pick och fix hemma och nu är jag helt slut och längtar till sängen samtidigt som jag inte vill gå dit och lägga mig eftersom att semestern verkligen är slut när jag slår upp ögonen imorgon bitti.

Jag hoppas att ni har haft en underbar dag!

Gillar

Kommentarer

Marie,
Ja sista dagen på semestern mår man ganska bedrövligt faktiskt man vill vill vill inte erkönna att det är över =D
sweetwords.se
soderluundd
soderluundd,
Jättefin blogg! 😊
nouw.com/soderluundd
fibrolivet
fibrolivet,
Aldrig fel att reflektera lite sådär sista dagen på semestern, och att "ta ett djupt andetag" inför hösten med nya utmaningar.
nouw.com/fibrolivet
Amandizan
Amandizan,
Låter som en underbar dag och ett avslut på semestern. Skålen med maten ser väldigt god ut. Blir lite hungrig😂kram❤️
nouw.com/amandizan
Yela,
Du är så himla inspirerande vännen! Hur underbart att du äntligen fått starta podden 😃💕 Jag hoppas du att dutrots jobb får en fin vecka vännen! Kramar
yela.se
Jessica
,
Låter som en bra dag, maten ser super god ut man kan inte få receptet på den 😉❤️
Hannas krypin,
Det är så jobbigt när man känner att man inte är klar med semestern. Jag kände likadant när jag skulle börja jobba igen. Tycker det är svårt att komma in i rutinerna igen efter semestern. Vill bara sova på morgnarna och snoozar. Suck alltså. Men tänker att det snart vänder. Jag hoppas det iallafall.
hannafialotta.blogg.se
sandrakannasto
sandrakannasto,
Jag har lite liknande känslor, börjar skolan imorgon och känner mig inte riktigt redo haha😅 Skulle lätt kunna vara ledig ännu längre! Men hoppas du får en fin vecka i alla fall❤️
nouw.com/sandrakannasto
sofiefriden
sofiefriden,
Ja tänk semestern är över ich rutiner ska in igen. Fast det är skönt 🙂 vi har iaf sommarvärmen några dagar ❤️
nouw.com/sofiefriden
Michelle,
Skönt o va ledig lite o sen tillbaka till verkligheten . 💕 det behövs att ha rutiner.
michellefrandell.blogg.se
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92