Det negativa tar makten- Kvittot på mina känslor

Godkväll! 

Dem senaste dagarna har jag känt mig så konstig i kroppen, jag har varit trött, sur, lättirriterad, haft ont i huvudet och inte känt mig som mig själv, detta är inte jag och även om jag har startat alla dagar precis som jag alltid gör med positivitet och rutiner så har det inte blivit bra, den negativa delen har tagit över makten av min kropp och jag har inte kunnat sätta stopp.

Jag funderade senast igår kväll om detta vara någon form av "semester depp" eftersom att jag precis har gått tillbaka till jobbet men det var det inte.
Kvittot på min känslor och mitt humör fick jag tidigare ikväll när fröken röd aka min mens kom, det har alltså varit en jobbigt envis PMS som ha styrt mig dem senaste dagarna utan att jag själv ens har tänkt tanken på att det skulle bero på något av det mest naturliga som finns.

Det roligaste med allt detta, om jag får vara så fräck och kalla detta roligt är att Johan har listat ut detta långt innan jag själv gjorde det och köpte med sig glass till mig från butiken idag vilket resulterade i att när jag berättade och bad om ursäkt för mitt dåliga humör och bemötande dem senaste dagarna så skrattade han bara rakt ut och sa "Det visste jag sen typ i lördags". Jag kunde inte sluta skratta.Jag säger många gånger att jag vet att jag har hittat rätt person att dela mitt liv med men idag fick jag verkligen det bekräftat igen, det måste väl vara ren kärlek när mannen i förväg köper glass för att han vet att min vecka är på G vilken sekund som helst. Alltså, som jag älskar den mannen.

Så nu ska jag äta upp min skål med glass i kvällssolen, vänta en halvtimma och sen gå och göra mig iordning för kvällen. Imorgon väntar en ny dag på jobbet.

Jag hoppas att du har haft en jättefin dag!

Gillar

Kommentarer

Fnulan,
Alltså den där perioden är ett helvete. Och man blir lika förvånad varje gång ändå.
www.fnulan.se
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Fy! Endast skönt att veta att kroppen fungerar, det ändra kan jag slippa! Kram!
nouw.com/missjohansson
Jessiekaos
Jessiekaos,
men wow vilken karl du har, pms och mensen är ju så jobbigt underbart med en sambo som märker när det är på g och köper hem nödvändiga måsten , ja tycker godsaker är ett nödvändigt måste och ens rättighet i denna period lätt <3 kram
nouw.com/jessiekaos
MissJohansson
MissJohansson,
Han är helt klart bäst!
nouw.com/missjohansson
SkiTeamandersson
SkiTeamandersson,
Så himla omtänksamt av honom! PMS är verkligen extremt mentalt jobbigt, man stör sig på allting och har bara noll stubin...
nouw.com/skiteamandersson
MissJohansson
MissJohansson,
Extremt jobbigt! Jag är inte den som brukar få så starka pms drag utan det sker typ var 3-4 månad men då är det illa, tur att min fina man kan mig bättre än mig själv!
nouw.com/missjohansson
Mirre,
Sådana skålar har vi med både rosa och turkosa =D, samt ja et humöret man får då är inte alltid att leka med hua
sweetwords.se
MissJohansson
MissJohansson,
Dem är så fina! <3
nouw.com/missjohansson
Kamilla,
Vilken stjärna du har i din johan som kan läsa av när det är dags för de röda dagarna och köper hem glass till dig. Håll hårt i honom!
kamillaskamera.com/
MissJohansson
MissJohansson,
Han är helt och hållet underbar! Kram!
nouw.com/missjohansson
Jennifer,
Där hade vi boven i dramat ja.. Jag blir alltid deppig och så när jag ska ha röda veckan..
nouw.com/fryksater
Jocke
,
Humör kommer väl och går för de flesta...Behöver nog inte alltid handla om årstiden, även om de flesta väl är mer deppade i november än mitt i sommaren...Men glass, säger du alltså? Ett tips jag kanske ska lägga på minnet då i kommande relationer...:)

Önskar verkligen jag också träffade någon som du...Verkar annars som en riktigt positiv, glad och trevlig tjej! Du har så sexiga underkläder också - riktigt fina i inlägget lite längre ned! Jag har alltid varit extra svag för kvinnor som använder string, haha...;)
moaastrom
moaastrom,
Hahaha. Ser bara framemot mitt humör när jag flyttar ihop med min pojkvän i framtiden så fall om han regerar lika dant.. 😜
nouw.com/moaastrom
MissJohansson
MissJohansson,
Det gör han mer än säkert! haha! Kram! <3
nouw.com/missjohansson
sofiefriden
sofiefriden,
Underbart att du har hittat rätt. Det är kärlek ja. Det är faktiskt rätt imponerade att de kan veta när det är dags bättre än en själv. 😲🙂
nouw.com/sofiefriden
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Nästan 10 år så lär man känna en person rätt bra gissar jag på <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92