Det tog mig bara 2 år

Tisdag 15 Juni

Godmorgon mina vänner.
Vi myser i vanlig ordning i soffan framför nyhetsmorgon. W leker med sina klossar och jag kollar lite på datorn samtidigt som jag dricker dagens första kopp kaffe. Den godaste om ni frågar mig.

Jag såg igår att jag hade fått en ny kommentar på min senaste video så gick in på Youtube Studios och klickade på kommentarer för att kunna svara på den. Det jag dock märkte då var att det öppnades upp ett berg av kommentarer som jag under mina snart 4 år på youtube inte har svarat på, så jag började svara och märkte snabbt att kommentarerna är många och gamla, från några av mina första videos.... tänk den personen som fick ett svar på en kommentar så här 4 år senare. Den.

Dock vill jag inte riktigt sluta svara heller. Som ni vet vid detta laget så gillar jag ordning och reda. Jag avskyr att ha notifieringar igång på telefon då det lyser ett 1 över en mapp, eller se "ett oläst mejl" över mejlappen.... det är något som går igång i mig varje gång och så smått kände jag faktiskt att detta lilla problem kickade in även under kommentarträsket. Men det kanske är bättre med ett svar på en kommentar 4 år senare än inte alls?

Idag så tänker jag och W ha en mysig hemmadag. Igår blev det en spontan tripp till Uddevalla med min syster och eftersom att vi har varit iväg varje dag nu hela förra vecka i stort sätt så har jag bestämt mig för att idag håller vi oss hemma och myser.

Vad gör du idag?
Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,

Här åker vi strax på en tripp med husbilen igen. Ha en mysig hemma dag 🌸

nouw.com/evaeliasson
MissJohansson
MissJohansson,

Åh vad mysigt! Jag längtar så tills mina föräldrar ställer upp sin husvagn. Verkligen det bästa jag vet. Tack snälla och ha en fantastisk dag i husbilen ❤️

nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92