Detta är så stort

Your Decision- Be your own boss

Nu så har det gått några veckor sedan jag öppnade upp mitt experiment som jag har valt att döpa till Your Decision som kort och gott går ut på att jag coachar den som vill i sociala medier och än så länge har responsen varit magisk!

Detta skrev @annaskarblom som är en av dem jag coachar på sin blogg om vårt första samtal.

"Dagens höjdpunkt var ett mycket givande samtal med @missjohansson. Jag och Anna har följt varandras bloggar i ett par års tid och trots att vi aldrig har pratats vid så här tidigare så kändes det som det mest naturliga i världen. Vissa människor tycker man bara om helt enkelt och Anna är verkligen en sådan tjej som man bara tycker om. I förra veckan fick jag höra att Anna håller på att bygga upp ett coaching-program inom sociala medier och nu är i stadiet att börja prova på ett par personer. Jag kunde inte låta bli att ta den chansen. Jag fick så mycket bra tips och framförallt en enorm energiboost redan vid vårt första samtal idag, så jag är supertaggad på fortsättningen av detta."

Känslorna efter att ha läst detta gjorde mig så varm i hela kroppen och så stolt över att jag faktiskt vågade satsa på detta.

Tänk att min vision, en dröm som jag har jobbat med så länge nu ligger ute och jag får dessa fina ord. Så nej, det är inte försent att drömma eller vilja utveckla. Det är bara en början.

2 platser kvar

Just nu så har jag 2 lediga platser kvar om du vill testa på mitt program, läs mer och kom med i gruppen HÄR!

Tro mig, du kommer inte att ångra dig!

I samband med detta så spelade jag in en vlogg under dagen som jag gick ut med detta och jag är riktigt nöjd! Så har du 1 minut eller två över så får du mer än gärna gå in och kolla in den.

Nu önskar jag dig en underbar dag!

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,
Vad kul det lät. Klickade på länken men kom bara till en facebooksida. Vi alla behöver väl lite coaching och tips då det kommer till sociala medier. 😊 Är verkligen intresserad.
nouw.com/madelena
MissJohansson
MissJohansson,
Det är verkligen superroligt! Vad roligt att höra! 😊 ja precis. Tryck på länken så kommer du till min facebooksida, ansök om att få gå med i den så får du all Info du behöver angående programet ❤️Kram!
nouw.com/missjohansson
ebbabrage
ebbabrage,
Men åh vad roligt för dig och detta låter ju superintressant 🥰
nouw.com/ebbabrage
MissJohansson
MissJohansson,
Det är verkligen superkul! 🥰😍 vad roligt att du tycker det ☀️
nouw.com/missjohansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Bästa Anna! Du är så otroligt inspirerande och förtjänar varenda gott ord ❤️ Jag är så tacksam för den här möjligheten - både din hjälp och att möta dig som person, även om det än så länge bara är online 😉🥰
nouw.com/annaskarblom
MissJohansson
MissJohansson,

Fina du! Din kommentar gör mig så glad och varm inombords! Tycker allt att vi får se till att ses i framtiden på riktigt också! Heja dig! Stor kram! <3

nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92