”Din äckliga fula j*vel”

Eller kanske paradisen... jag kan inte riktigt bestämma mig vad som är det mysigaste och bästa stället, hos mina föräldrar i deras husvagn eller skräckland under en vacker kväll? Något av dem är det i vilket fall, så mycket kan jag lova.

Vi har kommit hem för några timmar sen och jag har både besök gymmet och duschat efter det och sitter nu med en kopp kaffe och funderar på om jag orkar sätta tänderna i min garderob eller om jag ska vänta med den tills imorgon, alternativt på tisdag då jag är ledig, eller om jag ska skita i den och sätta på en riktig tjejfilm och bara mysa istället... vilket dilemma jag har.

Dock så kunde jag inte slita ögonen ifrån VM och det som skrivs bakom allt. Jag och Johan är inga sportfantaster och följer inte riktigt VM om vi ska vara ärliga, men eftersom att vi bor mitt i stan vet vi ändå hur det går. Det hörs om man säger så och tyvärr så förlorade Sverige igår med 2-1. Så trist.

Det som fick mig att lyfta på ögonbrynen var all det hat som en av spelarna får just nu pga, ja som sagt, jag kollar inte på fotboll så exakt vad som jag hänt vet jag inte, men att en spelar ska få en massa hat pga en incident i en sport, en lek, ett spel är ju totalt ologiskt och otroligt dåligt, barnsligt. Att detta dessutom handlar om rasism gör mig bara rädd. Det är en sport. Så varför? Varför folk skriver hat eller hatar är någonting som jag aldrig har förstått mig på och kommer nog aldrig heller att göra det men seriöst. Hat och rasism av vuxna personer som gillar sin sport lite för mycket. Detta är såå otroligt barnsligt och äckligt. Kalla mig äcklig om ni så vill men detta tycker jag är så otroligt oacceptabelt att det inte är sant. Mer kärlek åt folket! Det säger jag.

Vad tänker du om detta?

Gillar

Kommentarer

mandaas
mandaas,
håller med dig! skriva och kränka folk är de värsta som finns,missförstå mig inte! jag tycker de är lika illa med all mobbning & även när de sägs irl!
nouw.com/mandaas
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hade helt missat hatet Jimmie fick - började dock förstå det efter alla backadurmaz inlägg på instagram ... sorgligt!!
nouw.com/frökenrödlök
Trisiaa
Trisiaa,
hade också helt misat det, jag är inte så sportintresserad <3
nouw.com/trisiaa
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Jag är, tvärtom mot dig, väldigt sportintresserad och framförallt fotboll. Jag blir mörkrädd över det hat som riktats mot Durmaz efter helgen. Jag blir också väldigt ledsen till hur det här i väldigt många fall riktas till att handla om fotboll, för problemet är inte fotbollen utan att det faktiskt finns folk hemma i stugorna med de här åsikterna som råkar komma fram just för att det är ett stort mästerskap som får otroligt mycket uppmärksamhet när Sverige deltar för första gången på 12 år. Det här är liksom inte fotbollens fel, utan ett samhällsproblem som är så mycket större.
nouw.com/annaskarblom
Michaela,
Jag älskar fotboll och följer det väldigt intensivt nu när det är vm. Att Jimmy får kritik för hans spel på plan är okej, det är deras jobb som han själv sagt. Men att de går och hotar hans familj, kallar honom självmordsbombare och diverse hemska saker är under all kritik!
nordengrim.nu
charlottelinden
charlottelinden,
Jag är inte alls chockerad över det hat som florerar. Jag förstod att det skulle ske så fort Durmaz gjorde sitt misstag. Så otroligt vidrigt är det. Blir SÅ jävla upprörd!
nouw.com/charlottelinden
IsabelleB
IsabelleB,
Så fint det såg ut på bilderna😁
nouw.com/isabelleb
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Det är helt sjukt faktikst! :/
nouw.com/sofialissmyr
sofialjohansson
sofialjohansson,
Det är hemskt att människor ska behöva stå ut med hat av olika anledningar, ingen borde behöva stå ut med det!
nouw.com/sofialjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92