Dolda Kameran

Denna dagen vart inte så tokig ändå, inte för att dagen är slut än men ändå.
När allt strul med datorn och filer hade lagt sig så ringde telefonen, min bästa vän frågade om jag och Milon inte ville åka med ut till skogen på en härlig promenad i det fina vädret, självklart! Svarade jag snabbt som som bara den, slängde i mig det sista kaffet, satte på Milon hans väst och koppel innan vi slog ner oss i bilen. Äntligen! Vi skulle få komma utanför vallås väggar och umgås med min bästa vän och hennes familj, varför inte!

Vi åkte till skogen, var där i någon timma innan vi sedan åkte hem till min bästa vän, satt där och drack kaffe, skrattade och hade det härligt! Åh vad jag behövde det där, få umgås med någon utan måsten. Lovly!

När jag kom hem så gjorde Johan mat och nu sitter vi i två olika rum och grejar med våra egna saker, jag med bloggen/Youtube och Johan med sitt.
Så som jag misstänkte i morse när jag skrev med er så blev den här dagen inte så tråkigt, trevlig och bra faktiskt!

Glöm inte att kolla in min senaste video på youtube, länkar den här nedan, vad gör mina katter när dem är ensamma hemma?


Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92