Dricka med stil

This Post Contains Adlinks from Adviral

Är du, som jag, en person som alltid klingar två vinglas intill varandra varje gång du ska dricka ur ett nytt vinglas? Jag vet inte varför jag gör det men det gör jag, att höra den där klingande tonen gör någonting i mig, jag får som ett litet pirr i hela kroppen. Låter det konstigt?

Jag vet inte om jag har delat med mig av det till er här på bloggen men jag samlar på muggar, alla olika sorter, former och storlekar. I vilket fall. Jag älskar muggar och att ha möjligheten att välja vilken mugg jag ska välja för vilket tillfälle, vill jag ha mycket kaffe, lite, med öra, utan öra för att göra en lång historia kort, möjligheten att kunna välja älskar jag. Man vill dricka med stil.

Jag satt precis och redigerade min video som skall upp i morgon, gick ut på nätet och fick upp reklam om vinglas eller rättare sagt från vinglas.se. Visste ni om den fantastiska hemsida?

Jag menar, hur fina är inte dessa rödvinsglas?

Olika former och storlekar, jag vill verkligen ha alla. Bara känslan när du kan välja vinglas precis som du kan välja kaffemugg på morgonen. Perfekt ju!

Älskar du också vinglas eller bara vill vet lite mer så hittar du deras hemsida HÄR!
Blir lagom sugen att klicka hem några i julklapp till mig själv och vinglas.se ser ut att veta vilket glas som passar till vilken person.

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92