Earth Hour -2019

För vår planet

Igår kväll så tog jag och Johan med Milon in till stan för att kolla in det lilla eventet som hölls för earth hour. Det var dans, musik och en eldshow med utställare och fina tal. Jag blev verkligen glad när jag såg detta. Jag vet inte hur det ser ut i andra kommuner med här i Vänersborg är detta ett event som har funnits i några år och att se hur många människor som faktiskt har tagit sig ut, bryr sig och visar intresse är så stort och värdefullt, tänk om fler människor faktiskt får en insikt i vad som håller på att hända med vår planer och agerar på enkla sätt istället för att himla med ögonen, tänk vilket kliv i rätt riktning vi gör bara där?

När klockan slog 20.30 så släcktes hela staden ner och earth hour började med ett gäng dansare ifrån danslinjen här i Vänersborg. Ett riktigt fint nummer med mycket känsla och snygga scenkläder som var iklädda ljusslingor, hur coolt?

När vi kom hem så var klockan närmare 22.00 och jag tände upp och firade en lyckad och fin dag med ett glas bubbel och var så glad över det engagemang som ​Vänersborgskommun visat för att hedra och få människor att lyfta upp ögonen tillsammans för klimatet och miljön. Wow! 

Nu blev det lite väl "OMG, miljönissen får tagga ner lite" och jag förstår om du himmlade

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92