Kände mig otroligt knubbig, typ som en knubbsäl

This post contains adlinks from Adviral

God kväll min vänner! Dagen börjar lida mot sitt slut och vi har precis kommit hem ifrån en heldag i Malmö. Vi har gått, vi är druckit kaffe, vi har skrattat, nästan gråtit och nästan blivit mosade. Tänk vad mycket man hinner med på en dag... helt sjukt!

Vi var framme i Malmö runt kl 13.00 och när vi tillslut hittade till rätt hus och rätt port, "note: varför ser allt likadant ut i Malmö? Eller är det bara jag?" Så bjöds vi av världens godaste lunch, mums!

Efter det så drog vi oss in mot stan för att sedan avsluta på Emporia och om man säger så här, jag har aldrig känt mig så stor och knubbig som jag gjorde där! För det första, vi tog tåget ditt och hade alltså ingen plats att lägga av oss våra jackor på, så inne i Emporia huset så gick vi runt i våra tjocka vinterjackor samt att det var så otroligt mycket folk, men hade vi tänkt lite längre än vad "vi vill se Malmö" näsan räckte så hade vi ju kanske kunnat förstå att det skulle vara GALET mycket folk!
Jag menar... det är ju Black Week i typ samtliga butiker. Så för att fatta mig hyfsat kort så så kände jag mig som en knubbsäl när vi svamlade runt i alla butiker och jag som lider av ångest fick lät panik. Dock så måste jag säga att jag är så stolt över mig själv som faktiskt med hjälp utav Johans stöd och hand klarade mig igenom både Malmö centrum och Emporia under en Black Week! Klapp på axeln till mig.

Efter allt flängande så drog vi oss hem igen, åt en otroligt god falafelrulle med halloumi, aldrig smakat det tidigare och jag ville aldrig att det skulle ta slut, blev nästan förbannad på mig själv när jag började bli mätt, så gott!

Denna dagen har verkligen varit händelserik men också så bra, tack bästa B för att vi fick komma på besök. Det gör vi om snart.

Och ni har väl inte missat iDeal of Swedens fantastiska black friday som håller fram till och med måndag (alltså den 27/11-17) med 50% rabatt på ALLT! Alltså ALLT! Jag har fyndat gör det du också, tryck HÄR! för att komma till iDeal of Sweden.

Nu skall vi mysa ner oss i soffan, äta lite veganska kokosbollar (hur gott?) och dricka en kopp te, kanske är det sista gången som vi har myskväll i just denna soffa, mer om det imorgon.

Sov så gott sen!

Gillar

Kommentarer

KajsaStinaMattsson
KajsaStinaMattsson,
Veckans blogg är dragna, kika in och se om du vann! 😊
nouw.com/kajsastinamattsson
MissJohansson
MissJohansson,
Vad kul fina! Ska ta och kolla in det direkt <33
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92