Ego

Idag så har jag varit riktigt egoistisk men så skönt det har varit, har nästan lite ont i hjärtat, men när var den senaste gången jag kunde åka till ett café och sitta där och smått jobba i stillan ro utan att behöva stressa hem till djuren eller med vetskapen att jag måste gå ut med Milon i kylan och snöstormen och hur illa det än låter så har jag faktiskt njutit av denna dagen. Jag längtar ihjäl mig efter mina guldkorn men jag vet att dem har det bra hos mina föräldrar.

Så jag kan tänka mig att det ibland är bra att bara tänka på sig själv och göra det man själv vill för en sekund, när gjorde jag det senast liksom? Jag kommer inte ihåg det om jag ska vara ärlig. Jag tänker alltid på alla andra innan jag tänker på mig själv men idag så har jag bara haft mig själv att bry mig om och lyssna på, en egodag, en bra dag.
Nu är klockan snart 17.00 och Johan borde komma hem om dryga timman, så nu ska jag ta det lugnt, kolla på Desperate Housewives, dricka kaffe och bara vara lite mer Ego.

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Hehe skulle ja vara ett ego skulle nog folk tycka illa om mig 😕🙈
nouw.com/mittlivommig
MissJohansson
MissJohansson,
Ne, det tror jag inte 😊
nouw.com/missjohansson
Fjortismorsankba
,
ego dagar är dom bästa och man måste få ta sig Sånna så kropp o själ läker o hämtar kraft osv. Du gör det så bra Anna hade vi bott nära varann kunde vi ses på en kaffe o varit ego i varandra💕💕
MissJohansson
MissJohansson,
Men eller hur, man behöver dem ibland, Ja men vi får boka in en kaffe någon gång tycker jag 😊 <33
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92