My first tattoo

När jag vaknade i lördags så var det med otroligt blandade känslor och tankar som snurrade runt i mitt huvud.

Kommer jag klara av dagen?
Hur många lugnande mot ångest fick jag ta nu igen?
Vad gör jag om jag får en panikattack?
Hur länge ska vi vara borta?
Ska jag verkligen utsätta mamma för detta? Tänk om?

Den frågan som absolut inte ställdes denna lördagsmorgonen var "Kommer jag blir nöjd med min tatuering?"
I lördags så var det dags för årets bokmässa. Jag och mamma skulle åka ditt och spendera dagen i Göteborg tillsammans med mina mostrar.
Som ni vet så lider jag av depression och svår ångest och är nästan livrädd för att få ångest och panikattacker, jag sover dåligt och vågar inte "utsätta" mig för saker som jag annars älskar/ har lätt för att göra så som bokmässan. En stor mässa med en massa författare, böcker och glädje samt otroligt mycket folk, det brukar nästan vara så att man får gå i kö för att ta sig runt alla bås och montrar.
Så när min fina mamma frågade mig om jag ville följa med så var den första tanken ALDRIG I HELA MITT LIV! Det är för farligt! och så har jag ALDRIG tänkt tidigare! När mamma har frågat mig tidigare så har jag aldrig tänkt över ifall jag ska följa med utan jag har klingat ut ett stort JA!
Men efter mycket om och mer, tankar om fördelar och nackdelar så beslöt jag mig för att åka med, i värsta fall så hade mina mostrar ett hotellrum i samma byggnad så skulle det bli för tufft skulle jag lätt kunna lätt springa upp ditt och gömma mig om det så skulle behövas.

Året mässa var perfekt för mig! Mycket mindre folk än vanligt, många viloplatser och mycket gratis kaffe och karameller (hehe) så jag kan med stor stolthet över mig själv (säger man så) berätta att jag klarade det! Jag fixade hela dagen utan ångest och panik! Jag är så stolt över mig själv och så glad över min fina mamma och mina mostrar som verkligen gjorde allt så mycket lättare för mig, tack!

När vi gick runt där bland alla böcker så ser jag helt plötsligt en skylt " Tatuera dig gratis, det ända du behöver göra är att lägga ner ditt telefonnummer så kanske det blir just du som får en gratis tatuering"
Coolt tänkte jag och skrev snabbt ner en lapp med mitt namn och telefonnummer och slängde ner det i den lilla burken som var totalt proppfull av lappar och förstod att det mest troligt inte kommer att bli någonting men roligt att testa. En halvtimma går innan telefonen ringer.

-Vi har lottat fram dig, är du fortfarande intresserad av en gratis tatuering?

Jag blev överlycklig eftersom att jag aldrig vinner någonting, tog tag i mamma och sprang glatt till tatueringmontern, valde ut min tatuering och tatuerade mig för första gången på bokmässan i Göteborg framför massa främlingar och Malou Von Sydow som satt och signerade sin nya bok för fulla muggar och jag är så nöjd! Nöjd över dagen, min tatuering men också att jag som är i en sån dålig sitts just nu psykiskt gjorde det!

Jag är så stolt över mig själv! Oj nu blev detta ett långt inlägg men, men sånt är livet.


På handleden sitter min fina och helt perfekta tatuering "Free like a bird"
"You Jump, I Jump"

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92