Äntligen bestämt mig!

This Post contains adlinks from Adviral

Nu har jag en bild framför mig hur jag vill se ut ikväll, snyggt men bekvämt med framför allt det sticker inte ut, för mycket. Min första tanke var att ha något färgat, en färgad klänning, topp eller kjol men efter att jag har kollat i min kaos garderob, varför blir det alltid kaos i just garderoben? Man hittar ju ingenting. Blir så irriterad på mig själv. Efter mycket grävande, svärande och pillande så hittade jag tillslut en svar långärmad lite kortare klänning, lite varmare och man kan verklige klä upp och ner den. Till denna klänning tror jag att det blir ett par svarta strumpbyxor och ett par höga klackade svart stövlar, om jag nu kommer ihåg var jag har lagt dem någonstans... den andra eviga frågan, var är mina skor, smycken eller den vanligaste frågan var är mina nycklar, snälla jag är väl inte själv? Så tillbaka till ämnet, jag kommer att vara helsvart från topp till tå, kanske får sätta på lite färg på ögonen och använda mig utav många, många silversmycken så att det händer någonting, det är ju faktiskt en biopremiär jag ska på och inte en begravning.

Inspon fick jag utav MadLady,(TRYCK HÄR, för att komma till deras hemsida) dem har så coola och snygga kläder, deras mjukiskläder, hur sköna? Så sköna! Älskar dem! Sitter faktiskt i ett par militärbyxor ifrån MadLady just nu.


This post contains adlinks from AdviralHERE 1 / HERE 2 / HERE 3 / HERE 4 / HERE 5 / HERE 6


Älskar verkligen stickat blandat med fake skin, så snyggt! Älskar att det är på innelistan igen, så snyggt och stilrent, men jisses vad jag upprepar mig.

Nu ska jag vända in och ut på lägenheten för att hitta mina stövlar. Återkommer med outfit bilder mm senare, lovar!

Gå till Madlady och shoppa lite till jul/ vinter HÄR!


Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Haha kul du..😃😄 klä upp dig för för en bio premiär!😄👍 brukar inte jag göra de gånger jag gått på bio premiär hehe.. Men alla är vi olika om det där hehe. Tyckte det var lite komiskt bara hehe 😃😉
nouw.com/mittlivommig
familjennordberg
familjennordberg,
maxarna
maxarna,
Härliga outfitbilder.. Kommer bli kanon..
nouw.com/maxarna
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92