Jag går CRAZY!

Okej, var ska jag börja någonstans? Igår kväll så berättade jag för er att det troligtvis skulle bli den sista gången som jag och Johan myste i våran soffa men mer än så skrev jag inte, gjorde en sån där fin liten tv "cliffhanger".

Klockan ringde 08.15 och om man säger så här, jag var inte den gladaste eller piggaste personen på denna jord när telefonen ringde. Jag berättade ju innan att jag mår otroligt illa just nu och har gjort det ett tag, men inatt så kände jag verkligen hur "spyan" låg i halsgropen och jag somnade inte för än jag hade lagt mig till rätta i en fosterställning i sängen, så att gå upp tidigt just idag, när man max har sovit 4h var ingen hit.

Men i vilket fall, tillbaka till historien, är jag typ bäst på att gå in på sidospår när jag ska berätta någonting eller vad?

Vi gick i vilket fall upp, gick ut med hunden innan vi satte oss i bilen för att åka iväg. Igår så kom det upp en annons på facebook ang en soffa om bortskänkes. Vi blev genast intresserade och hörde av oss till säljaren. Allt verkade så bra. I vårt huvud så skulle soffan bli jättefin här. Vi kollar i vilket fall på soffan, fräsch och fin, så vi bestämmer oss för att vi vill ha den. Vi får den hemkörd till oss av säljaren (så snällt) tar upp den i lägenheten och börjar sätta ihop den. Lägger ut vår nuvarande soffa på nätet för försäljning och vänder upp och ner på hela vardagsrummet, flyttar möbler, tänker, funderar, analyserar, tror att detta kan nog bli bra alltså.
Vi hinner bara sätta ihop soffan innan vi förstår att den är lite större än vad vi har tänkt oss att den ska vara, eller ja, rätt så jättemycket större. Vi flyttar lite mer möbler men vi får inte ihop det, soffan är för stor. Så för att sammanfatta det hela, vi fick en soffa gratis, hemkörd, vi sätter upp den, den är för stor så vi får istället ta bort annonsen från nätet på vår gamla soffa för att behålla den samt hyra ett släpp för 100kr för att sedan kunna slänga den, vi förlorar alltså pengar på detta, inte mycket men ändå, vi vaknar med hopp och tro om en större och rymligare soffa men allt slutar med att vi får behålla vår gamla soffa ett tag till.

Nu är jag helt slut, trött och illamående. Jätteglad att min sambo har såå mycket energi idag och tar tag i vårt hem, städar och fixar, det är då man älskar sin sambo lite mer, eller vad säger ni?


Bobbie är nöjd att soffan är kvar i vilket fall, men sånt är livet.


Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Tråkigt att soffan ni fick var FÖR STOR då.. Hur gör ni då om ni ska ha kvar gamla soffan när ni fått en ny gratis hemskickad?!.. Blir inte det kanske lite trångt då?? 😕
nouw.com/mittlivommig
MissJohansson
MissJohansson,
Vi har faktiskt hittat "ett nytt hem" åt den nya soffan som vi fick idag så det är löst, så skönt! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92