A wish about you

Som jag har berättat för er tidigare så är jag (trott eller ej) ett stort fan av sajten Wish i vilket fall i otroligt många fall. Jag har beställt en hel del saker ifrån wish och har i många fall varit jättenöjd men ibland kanske inte lika nöjd men sakerna som jag fick idag im in love!

Solglasögonen kom jätteproffsigt packat och är såå snygga! Skulle det inte ha varit ösregn och mörkt så hade jag lätt haft på mig dem idag, nya favoriter till min lilla samling. LOVE IT!

Eller vad tycker ni?

16kr (ink frakt)

Jag älskar marmor! Jag vill ha marmor på allt! Det är stilrent, snyggt och elegant, allt på samma gång så när jag hittade ett par sminkborstar med marmor motiv så kunde jag inte hålla mig borta och dem är sååå fina! Jag är såå nöjd! Och dessutom så känns det som om det är riktigt fin kvalité, dem luktar inte illa, är mjuka och fina och fungerar dem inte "perfekt" att sminka sig med så är dem otroligt fina en snygg, eller vad tycker du?

Hela marmor sminkborstarsetet 60kr (ink frakt)

Jag är otroligt nöjd med dessa köp, hur kvalitén faktiskt är vågar jag inte svara på men jag älskar dem.

www.wish.com

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92